~Foto-helg~

Inte mycket att berätta mer än att det vart en rolig kväll i Lördags på 20 årsfest, mycket snack med fina återseenden och fullt med trevliga människor! Efter en springtur till nattbussen blev det även lite dans på Harry's. Idag har jag endast tagit det lugnt och haft ångest inför arbete imorgon men har i alla fall hunnit med en mysig ridtur en kaffe med grannarna och långpromenad med vovven. Blev lite foton tagna under helgen jag tänkte dela med mig av. Jag och lillebror och hund är nog alla lika knäppa men det bjuder vi på.
 

N E W S !

Klickade hem en liten gåva till mig själv för att jag tyckte jag flörtjänade det! Ett nytt objektiv Canon 50mm f/1,4 detta dels för att få tillbaka fotoinspirationen som är helt dött och också för att ha ett super objektiv till Turkiet som jag sen ska bomba er (få) underbara läsare med. Tog min nya babe direkt ur kartongen som jag hämtat på ICA Maxi och for ut på en testrunda! Det var på bilfärden hem som jag tänkte i min lilla bubbla ~" Åh, här vore det fint oc fota"~ men som vanligt kommer min tanke efter "jag gör det en annan dag" MEN denna gång stoppade jag mig själv och tänkte "Du vet tamefan att det aldrig händer! du tar digaldrig för att göra det, du har tid och till och med kameran med i bilen?!" så det gjorde jag! Jag hade dock inte ro att hitta de ställen/vinklar/inställningarna som jag ville då jag trots alltkände mig stressad. Folk for förbi mig och stirrade konstigt på mig kravlandes i dikena med gräs upp till öronen. Men här kommer några jag tog..
 

Life ends but memories are shared in tears...

Idag var begravningen eller sk. Minnesstund/urnsättning för min farbror som dog 9 juli. Det har tagit sån tid för att han har färdats från Riga hit. Det var en dag när min farbror var påväg till färjan för att hälsa på oss släktingar på andra sidan Östersjön som olyckan var framme. Med presenten bredvid sig i passagerarsätet till min andre farbror somnar han vid ratten...frontalkrockar med en lastbil och dör. Bilen ser inte längre ut som en bil och det dröjde tills dagen efter när vi får reda på detta då händelsen sker i Riga och de inte lyckats få tag i någon anhörig tills då. Lars-Göran har överlevt hjärtproblem som ledde till pacemaker och hade precis friskskrivits från cancer för andra gången när detta skedde. Det är fan inte rättvist! Man kan länge diskutera varför men denna chock kommer aldrig kunna förstås.. Mest synd är det om min farmor som först förlorar sin man för många år sedan och sen sin livskamrat 2007, hennes dotter (min faster) i höstas i svår cancer och nu sin äldste son. Livet är inte rättvist och det visar sig i dessa tider! Vila i frid <3

Pappa lyckas självklart med att köra för fort när polisen står med lasern vid en KYRKA? 79 på 60-väg gav 2400:- i böter men klart lär sig min käre far inte av sina misstag, utan fortsätter en stund senare ligga ca 20 km/h över hastighetsbegränsningen.

Tillbaka till rutinen

Första tantträningen för säsongen, skönt att komma tillbaka till lite rutiner. Dock är det svårt att träna som man vill med en skinka som demostrerar...efter insident i lördags är den blå och varje steg ilar i kroppen! What happens in Harry's stays in Harry's!

Ååå... Vilken fest!

Hemkommen från Åfesten i Eskilstuna. Trevlig kväll med trevligt folk :) kapten röd var dock en besvikelse. Riktigt roligt att hitta på något någon annanstans än lilla sketna Katrineholm! Slår dock vad om att det var pistolskott vi hörde runt tre tiden! 4 dagen i rad isf vilket inte är förvånande. Men det kan vara så att vi inbilla oss, men något var det som small! 1..2..3...fanta och rose!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3521897/images/2012/pic_501e2bf3e087c3566d000940.jpg" class="image">

Stå upp för dig med rak rygg!

Skrev ett brev till min chef angående arbetsförhållanderna på jobbet och får ett sms tillbaka. Hon förstod helt vad jag sa och att hon tillfälligt ändrar arbetstiderna för att hon absolut inte vill att jag försvinner då jag är en "klippa" med brukarna. Underbar känsla eller vad! Jag tog äntligen tag i vad jag tyckte och kände och öppnade käften (tog tag i pennan). Att man dessutom får beröm för det jobb man gör är ju absolut inte fel det heller. Nu är självförtroende-arbetssituationen förbättrad ska bara se om jag någon gång kommer ha självförtroende om mig själv och mitt utseende. Det lär ju aldrig hända, särskilt med tanke på hår-miss-färgningen idag!

~Keep your back straight and trust your heart~
RSS 2.0