Tur i oturen?

 
Tänkte att jag skulle passa på att handla på systemet när jag ändå var inne i stan igår, gick med andra påsar i ena handen och systemetpåsen i andra när benen försvann! Katrineholms gator är tamefan det värsta jag varit med om. Allt flög all världens väg, lyckades rädda systemetpåsen i luften genom att slänga deni en snödriva och som tur var gick inget sönder men knäna säskilt högra blev totalt krossat och händerna uppfläkta. Jag tänker mest på alla äldre stackare där ute?
 
Idag tog jag mig i kragen och pratade med chefen om min framtid på arbetsplatsen, efter en stunds snack fick jag ett vikariat på schema i tre månader rullande! Awesome, jag blev superglad. Senare i aprill skulle vi se hur läget ligger till med alla som har visstidsanställning osv. Eventuellt ska annat boende öppnas i trakten som man kanske kan önska att mn fick tjänst hos. Blev iaf super glad att jag fick tre månader planerad 90% arbetstid! Jag hoppas att allt går bra och att jag kan hitta en utbildning som undersköterska, vet dock inte hur det ska gå till.
 

Surprise!

Det var mitt under tjejkvällen denna pudding klev in bland mina andra vänner! Skrikandes och tårögd omfamnade jag den lång gestlten som egentligen skulle befunnit sig i Asien området? Hon hade sagt att hon skulle komma hem tidigare, den 12 januari och har sedan i smyg planerat med min lillasyster att hon ska överraska mig. Sicken överaskning sen, höll tametusan på att kissa på mig av chock/glädje <3 Glad att du är hemma och nu blev du 20 också förihelvete! 

Grattis MY TWIN! <3
 
 

~Underbar och älskad av alla~

Idag var en dag med sorg i hjärtat och ändå lättnad från axlarna, våran älskade ponny har nu fått nytt hem och ny ägare. Det tar emot så hårt att inte få ha henne kvar men jag vet att hon får det inte bättre någon annanstans. Vi har vuxit ur denna charmprinsessa för länge sen och har inte kunnat tävlat sen jag blev 18. Grävde fram ett par bilder på vår underbara ponny från de stunder jag alltid kommer minnas. Som tur väl är stannar hon i närheten så jag kan hälsa på och hålla ögonen på henne trots att hon inte är min längre. Men nu önskar jag Voice och Elin all lycka och framgång och jag kommer hejja sittandes på läktaren från och med nu!
 
 

Snöfoto

Varför får man aldrig bra bilder när man förbereder packar och ger sig ut på en fotorunda, mina bilder blir endast bra om de är spontana. Här är några utav dem som jag tog, orkade inte redigera dem.
 

Enjoy the snow

Såg en tävling på stargirlphoto.blogg.se vilket är en av mina största foto/makeup idoler som jag följt länge. I tävlingen kan man vinna ett smycke från Stylad.se med oerhört snygga smycken! Skulle verkligen vilja vinna smycket "retro camera" eller "silver feather" som jag gillar skarpt. Bilden jag har valt att tävla med är en absolut favorit sedan länge och med tanke på att denna ur mysiga ponny nu ska till ett nytt hem, hedrar jag henne och hoppas att hennes ur söta mule charmar Johanna!

 
 
(Modell: Voice Fotograf: Jag)
 
 
RSS 2.0