Småfolksvärld!

 
 
 
 


Krupit runt i trädgården och fotat lite kompisar! Önskar mig dock ett macroobjektiv <3

Mums!

Lunch på kaféet :3 har typ varit där varje dag sen det öppnade xD salami brie macka och dumlekaka <3

Längtan

Jag går och längtar och längtar till den dagen jag syrran och Matilda drar till Alanya i Turkiet! Denna sk. "sommaren" är det värsta jag varit med om. Solen har inte tittat fram tillräckligt för att mina hemska fräknar ens ska våga titta fram.
Vill bara lämna allt och alla här hemma och dra iväg och slippa tänka på allt helvete som pågår. Sola, bada och festa och riktigt njuta. Gud va skönt det ska bli! vill bara att det ska vara nu och inte 15 september..!
 

Mumsfilibabba

Våffeldejt med bästa <3 helt underbart goda frasiga våfflor, lyckat! Efter gårdagens mysiga middag och kvällens dansande hela natten tar jag helg och inleder denna med att sova med det där härliga tjutet i öronen!...

Dagens inköp

Var en runda på stan idag och blev shopping trots att det inte var tänkt riktigt så. Jag köpte träningsleggins, träningsshorts, två magellack, fem ögonskuggor, en pulsklocka (som jag lyckades flirta mig till rea priset trots att det erbjudandet var förra veckan) och betalade resan till Turkiet med de bästa <3 Nu har jag precis kommit hem från ridturen i regnet och ska ut och prova nya pulsklockan och se om den fungerar!

 

Det tar sig sakta men säkert

Träningen rullar på men känns inte som jag orkar särskilt mycket, kan bero på kvava varma vädret får jag hoppas på. Sprang 4,2 km igår och idag ska jag införskaffa mig en pulsklocka tänkte jag. Ett stort problem när jag springer är att jag får så ont som kramp i nedre högra delen av magen så jag knappt kan andas och måste gå en liten stund. Jobbigt är att jag nu har motivationen men kroppen vägrar... När jag började för ca 2 månader sen vägde jag 67-68 kg, jag är en stadig bit även om det inte ser ut som så. Meningen med träning va inte att gå ner i vikt utan orka mer och få lite mer muskler (stora benmuskler ville jag få slankare. Jag har lyckats med en del av mina mål och bonusen blev att jag nu väger ca 63-64. Detta trodde jag aldrig.

Galen, galen i dig <3

Tittade igenom datorn på massa bilder från skoltiden. Detta fick mig att fundera över hur jag kunde få mvg när vi betedde oss såhär, var vi någon gång seriösa är ju frågan? Sara Dahlfors forever my twin <3 love you and miss you baby!

Det var annat när det fanns tid...

Detta är bilder på min underbara häst när han faktiskt var i tävlingform och inte den knubbig tjockis han är idag. Det är tufft att ha detta samvete om att en sån underbar häst med kapacitet får stå så mycket som man gör. Det är inte lätt att ha dessa arbetstider och även om man har tiden så är man för trött för att göra någonting med honom pga. att man jobbat så många timmar. Detta samvete äter upp mig innifrån och har gjort att jag helt tappat suget för ridning och träning...
RSS 2.0