Ny kompis i hagen som nu blir kändis

Kan inte släppa hur roligt det är med dovhjorts bocken som börjat leva med våra hästar. Idag stod voice och kliade lilla helge som stod där bredvid och ser då ut som ett föl bredvid Voice! Folk har nu börjat upptäcka denna krabat så bilar stannar för att fotografera honom.
Helge <3 Voice

Meal of the day!

Dagens måltid, skinkomelett och avokado :) har gått ner två kg på kort tid pga att jag äter lite lite nyttigare tex tar mörk choklad istället för annat godis om man blir sugen och äter mycket kött och grönsaker och dricker inte läsk.. Osv plus att jag börjat träna lite mer och börjar få muskler jag inte visste fanns... Gud va jag är stolt över mig själv! Sen är det svårt att hitta motivation men saker som hänt i mitt liv pushar mig att åtminstone försöka :D

Home sweet home no more

Hejdå lilla huset där vi har alla minnen goda som onda <3 hoppas det kommer snälla ägare som tar hand om dig!

En helg i Småland

Spenderar helgen nere i Småland hos farmor :) äter trettioelva gånger om dagen när vi är här nere hos släkt och vänner. Vi städar ur huset och slänger det sista för huset ska ut på försäljning. Sorgligt men det är såhär det blir när man blir gammal och vimsig. Idag var vi på kyrkogården och tittar på gravstenar hela familjen och farmor. Pappa säger till Isak "här ligger min pappa" Isak tittar på gravstenen och funderar lite kort, Isak svarar "men var är din mamma då?" pappa pekar på farmor men Isak tittar febrilt bakom farmor efter en gravsten och alla börjar gapskratta xD haha så kan det gå..

Weddingbells are ringing!

Fick 26 maj vara med och medverka i et underbart bröllop och fick dessutom den stora äran att sminka den så redan vakra bruden Lill-lott (charlotte). Tack så jätte mycket för att jag fick vara med och se detta på så nära håll behind the scenes. Vackraste bröllop jag varit på och absolut det snyggaste paret! Önskar er all lycka i framtiden och hoppas att lillen/lillan kommer till världen snart så man får se vad som befinner sig i magen! Ni är bara för underbara tillsammans Lill-lott och Kalle von Feilitzen tack för ett fantastisk bröllop.
RSS 2.0