Ny hobby

Då har man skaffat sig en ny hobby, jag som älskar att sitta och pilla och pyssla passade ganska bra för denna uppgift. Har spenderat hela min Söndag eftermiddag. Mina sönderbitna stackars naglar fick en totalmakeover med förlängning och lite sparkle! För att vara första gången jag gör detta tycker jag att jag var ganska duktig, har endast sett när syrran gjort. Fick lite hjälp med vissa steg när högerhanden skulle fixas ibland då man känner sig allmänt retarded när vänstern ska arbeta haha. Tänk att detta kostar 500 kronor på salong att göra och jag gör det hemma för nästan ingenting alls. Alla produkter är köpta på Fyndiq.se och 24.se. 
Jag har varit nagelbitare sen jag var liten men lyckades sluta när jag fick tandställning i ettan på gymnasiet. Sedan dess har jag haft mina återfall då och då, gud va lätt det är att falla tillbaka i fula ovanor! Det är inte bara fult det gör ont också. Oftast lyckas jag efter ett tag sluta igen och det är ett visst antal dagar i början som är jobbiga men sen glömmar man det. Jag brukar måla naglarna för att inte bita men det kan ibland bli värre får då tycker man det är roligt att dra bort nagellacket osv. Det bästa är egentligen att bara bestämma sig att NU jäklar får det va slut och varje gång man sitter och gnager säger man åt sig själv att sluta. Nu ska vi se om denna förlängning minskar min återfallsrisk, ni vill inte veta hur hemska de såg ut innan!
 
 
 
 

Morgonmys

Här ligger man och gosar med den lilla sötaste krabaten någonsin! Har man inget annat att spendera morgonmyset i sängen med så ställer lilla Love alltid upp. Han är ju bara för söt att man smälter <3

Resultat

Kanske är det en liten aning av magmuskler som skymtar där under! Skönt att se att man iaf gör någon nytta med alla promenader och löpturer ute i denna natur som nu mer börjar likna ett träsk. Började gymma här för ett tag sen och börjar inse att det faktiskt är roligt och känner mig inte lika rädd för att folk ska se på när man tränar. Jag kör mitt eget race och skiter i att jag troligtvis är klenast där inne (får sänka med 40 kg på varje maskin). Känner att peppen av träning och välmående förgyller min annars så dystra och regniga höst! Att jag mår bättre och är gladare är ett bra tecken och muskler och mer slimmad siluett (till och med mina love-handles och min rumpa har börjat minska i fettmängd) är bara bonus.

Höskullen

Jag måste bara få visa en söt bild på vår höskulle. Dessa små kratrar i höet är katternas sovplats om nätterna, så gulligt så var tvungen att ta en bild!

Blodcentralen-vampyrer?

07:45 på morgonen tömde de mig på blod, hur kan man lägga en blodgivartid så tidigt på morgonen och bli förvånade att folk svimmar i stolen? För mig gick det bra i alla fall så nu ska det bli ordning igen efter detta uppehåll pga. tatueringen jag gjorde. Tycker det är väldigt generöst att få välja tre presenter faktiskt, hade gärna gjort detta gratis. Jag valde dessa snygga koppar som jag plockade på mig. Skönt att känna att man gör lite nytta så de närmsta 6 veckorna är det inga problem för er som behöver 0+ blod att få blod om ni är med om en olycka!
 
 
 

Ny header

Provade att göra en ny header då jag tyckte att den gamla hade utgått datum. Jag skulle försöka hitta lite bilder på mig som jag ser ut nu men hittade inga. Märks att man växt ur den där ego-pic perioden då jag inte hittar bilder på mig sen studenten ungefär. Det fick istället bli en annan bild som fortfarande inte är direkt updaterad men i alla fall nyare. Älskar att göra headers, riktigt skoj faktiskt så bara säga till om ni vill ha hjälp.
 
(gamla)
 
(nya)
 

Älgjakt

När jag var ute och red idag kom jag på att det var första älgjaktsdagen! Tanken slog mig när jag galopperade på en skogsväg. Min häst har väldiga likheter med en älg så får passa mig i framtiden! Haha <3
 

Äntligen

Äntligen tagit tag i mina lovehandles och köpt mig ett gymkort! Nu ska jag försöka fylla hösten med träning och peppande tankar. Hösten är min stora fälla! På hösten är man inne och myser till film med varm choklad..chips..cola..godis ja listan är lång! Ska inte sluta med det men jag ska iaf försöka minska på det och istället öka träningen. Jag skulle aldrig klara att vara helt utan eftersom att jag är en riktig godisråtta och dessutom älskar jag att baka.
Känns otroligt bra att äntligen vara taggad och peppad att träna. Innan har jag aldrig haft tillräckligt med motivation för att lyfta arslet ur soffan! Men nu är jag singel och sökande vilket också är en morot till att försöka bli mer fit och de där lovehandlesen ska DÖ!

Kanelbullensdag

Jag får ursäkta för dålig uppdatering! Det har hänt mycket i mitt liv den senaste tiden och det har varit oerhört tufft. Nu har fem nära personer i mitt liv gått bort allt detta under ens ett år! Varav två på samma vecka farmor och mormor, allt detta när jag befann mig i Turkiet. Då i samma veva fick jag också reda på att vår häst som vi fött upp och ridit in och haft mycket länge avlivats pga ett ben som krånglat. Behöver inga mer dåliga nyheter och alla dessa begravningar är bara för mycket för en människa att hantera. Så bilder från turkiet kommer när de kommer.

Kan inte hylla min kära mormor och farmor mer än att baka kanelbullar på de viset de lärt mig sina bästa knep <3 ~ alltid i mitt hjärta, kommer minnas er och alla vackra stunder ~

RSS 2.0