Onsdag ~fire~

Så himla fint väder och jag sitter inne och glor på datorn! Vet inte vad det är med mig men har ingen lust för varken skidåkning gym eller promenad idag. Vaknde med enorm migrän och träningsvärk så jag skyller på det och att jag straxt ska sticka och jobba natt. Jag tog en gammal bild från en bilträff här i Katrineholm och tände eld på den. Haha kul att sitta och pilla i photoshop men hjälp vad tiden springer ifrån en. Är inte riktigt nöjd med den då lågorna inte är så verklighetstroliga men men det spelar ingen roll.
 

Måndag ~draw~

Ett litet självporträtt gjorde jag idag. Är verkligen inte nöjd med den men får sörsöka lära mig så gott jag kan. Saknat att ha långt hår som jag hade på bilden jag utgick ifrån. Jag börjar känna mig lite sjuk, seg ont i huvudet och allmänt nedstämd. Körde en timme och förtio minuter på gymmet idag och sprang en del på slutet (min stora fasa=löpning), Kände mig inte helt okej där heller vilket är ytterligare tecken på att jag kan vara påväg att bli sjuk. Eller så var det för allt satans blod jag hade i halsen sedan tandläkar besöket, kände mig slemmig och äcklig i halsen. Men inga hål och hon var så nöjd så över hur duktig jag är!
 

Söndag ~horsie~

Lite mer ritande, still learning though!

ONSDAG ~ Draw~

Idag har jag suttit en stund och ritat lite i photoshop! Det är fan inte så lätt som det ser ut. Försökte mig på ett öga iaf men måste definitivt öva mer! haha
 

Måndag ~illustration~

 
Gjorde en liten illustration av mig själv idag! Första gången jag brovar detta och tyckte det var super kul. Satt och pilla i evigheter och tyckte det vart riktigt bra. Vet inte riktigt hur man ska göra men såhär blev i alla fall resultatet!
 

Onsdag ~träning på schemat~

Idag på träningen träffade vi Daniel som utbildar sig till personlig tränare och har startat ett eget företag som heter dehälsa ( se www.dehälsa.se). Han jobbar med funktionell träning och peppning. Han skulle idag visa oss grunderna i hur man tränar på rätt sätt, hittar sig själv och sin kropp, lära sig andas & spänna rätt för att öka kapaciteten. Detta var verkligen super intressant och få lära sig och att hållningen är A & O i träningen för att inte belasta fel muskler osv. Lärde mig mycket på den lilla stunden vi höll på. I slutet fick vi också ställa oss på en våg som genom en elektrisk puls mäter kroppens kapacitet. Jag hade super ångest över detta och var så nervös! Men jag får tänka att detta är nu i början av min träning (har precis kommit igång igen) och jag kan inte förvänta mig en elitkropp. Det ska bli superskoj att få komma tillbaka och träna med honom och sedan senare mäta igen för att se resultatet av allt jobb!
 
Jag skämms inte över mig själv lika mycket längre och kan därför visa er mina resultat:
 

Måndag ~humöret inte på topp~

Var på gymmet idag! I princip ensam och börjar köra hårt på crosstrainer när det helt plötslig kom fyra gubbar och tog varsin cykel bakom mig. Haha kände mig skapligt uttittad men jag tar det som en komplimang!

RSS 2.0