Fredagsmys ~Macro~

 
Tog en tur med macroobjetivet och tog lite bilder. Lite ögonfransar och frost på min fönsterruta!
Idag har det varit en lugn fredag som bara bestod av sadelmakarbesök, en shoppingtur i stan, semla på Sultans norr, skidåkning och mat. Nu taggar jag för myskväll med familjen om pappa kommer ut från bastun med grabbarna någon gång. 
 
 
 
 
 

TORSDAG ~Crazy photoshoot~

Idag kom min älskade vän Sara Dahlfors (lilleg.blogg.se) ut till mig och fotade mig och min galna Polle Lamborghini. Det gick bra till det började krypa myror i Lamborghini när han kände att han abslut inte kunde stå still längre, han knuffades, bet tag i kläder och vid ritt bocka och hoppade som en jävla tok. Jag har konstaterat att ADHD är definitivt en av alla sjukdommar denna hästen har. Tur jag älskar honom ändå <3

Modell: Jag och Lamborghini

Fotograf: Sara Dahlfors--> lilleg.blogg.se
 
 
 

Dikt som får mig till tårar!

Igår när jag kom hem från jobbet så fick jag ser en lapp som mamma gav fram till mig. Det var min lillebror som skrivit om sin saknad efter de som har gått bort i våra liv den senaste tiden <3 Underbart fin! Vi började gråta här hemme av orden han skrivit. Han är endast tio år och vet redan vad sann saknad är? Trodde inte han förstod så mycket av den sorg vi burit på de senaste året, tydligen förstår han mer än vad man tror.
 
 
Ett hål i mitt hjärta: ~Isak Jonsson~

Det finns ett hål i mitt hjärta. Ni som har ett hjärta skydda det väl.
Jag önskar ni var här mormor och farmor, jag hoppas att vi träffas nån gång. 
Jag trodde ni var här på jorden med mig.
Ni lärde mig att baka och mycket andra saker.

Galna syrrans hairdue

Tog en tur till norrköping idag dagen till ära! Cicci behövde modell för kort festfrisyr så jag blev ett självklart offer, dock är mitt hår för långt för att vara modell just vid delprovet, men öva kan man.

Nails

nya naglar som syrran gjort på mig :3 förlängning och förstärkning ^^ awesome :)

RSS 2.0