Torsdag ~Transformation~

Är väldigt taggad på träningen just nu eftersom man börjar se och känna resultat. Gått ner cirkus 5 kg och är påväg att öka up dom igen i muskelmassa istället. Skulle önskat att jag tagit en före och efter bild med bättre kamera, men nu är ju det försent.
Ska nu försöka få ordning på konditionen så jag kan fettförbränna på riktigt. Ska försöka jobba mig till målet att springa 2 km på 10 minuter vilket innebär en hastighet på 12Km/h. Min svårighet är att springa snabbt och har ingen alls grundkondition att utgå ifrån heller.. samt att springa är tametusan det värsta jag vet. Springa gör jag i flykt ifrån mördare eller våldtäktsmän inte fan för att det är kul i alla fall. Men det är bara att bita i det sura äpplet, ingen idé att ge sig in halvhjärtat nu när jag kommit såhär lågt! TAGGA!

Tisdag ~ ledsen i ögat ~

Ledsen tjej som fick reda på att lägenheten jag absolut älskade och ville ha vart någon annans. Toppen på det är det vacker fullmåne som innebär att jag inte kommer få en blunds sömn.

https://cdn2.cdnme.se/3521897/7-3/pic_51521a03e087c33b5b17c339.jpg" class="image">

Torsdag ~syskonkärlek~

Så roligt att titta igenom gamla bilder! Min syrra och jag har haft våra dispyter under alla år men nu i äldre ålder har vi växt samman till bästa vänner <3 love you

Måndag ~ego~

Jag är skitdålig på att uppdatera just nu, dels pga inspirationsbrist, fotar inte för tillfället, krångel med mitt jobb och allmänt pissed pga det. Jag har iaf sökt in till polishögskolan! Har haft det som dröm sen jag var liten att bli polis och alltid haft det i baktanke när jag sökte gymnasium osv. Många säger att jag skulle passa som polis och jag börjar faktiskt tycka det själv också. Men så är det alla de där kriterierna som man måste fylla och sen alla mina rivaler så jag har inte så stora förhoppningar. Just nu är jag inne i lägenhets jakt i lilla Katrineholm och har varit och tittat på några, ska iväg idag och titta på en tvåa på norr och hoppas på att det är lägenheten of my dreams <3 Nu kan jag fan inte bo hemma längre!
 
Så lite egobilder från min rocksminkning jag lekte med häromdagen när jag köpte nytt smink från Make up store (himlen) <3 Provade även att byta ögonfärg på mig vilket var fett creapy! Ser ut som en helt annan människa..
 
RSS 2.0