onsdag ~tantträning~


nattorientering idag på träningen! Gud va jobbigt men kul. Vi var ute i 1h 45min och gick/sprang 1 mil. Bland buskar, träsk och ris böljade vi på och sprang ur skona i leran och gick aningen vilse (omväg) samt gick i cirklar, men ett gott skratt blev det! Kul med mål när man springer!

BULLBAK


Jag är lite rolig på ett sätt... jag skjuter upp allt jag kan så länge det går tills jag tar tag i det! Nu igår blev en sån dag. Jag gick upp på morgonen och gick i skolan, kom hem och drog igång musik och bakade en bulldeg. När degen jäste passa jag på att diska och städa undan. Efter bullarna var klara blev det storstädning av lägenheten och rensning av skafferi (som förövrigt va så fullt av skit att jag inte visste vad jag hade. Ett samtal och en ny tvättmaskin knallade upp för trappen och satte sig i mitt badrum. Sen bjöds de på fika en kortis med nybakta bullarna. En bullängd togs med hem till mor o far eftersom jag försöker att inte äta sötsaker. Sen bar det av på tantträning med backträning med lutning så jag trodde jag var i alperna! Trött tjej slängde sig sen framför paradise hotel.

Tisdag ~hur lyckas man~


Jobbigt läge när jag tvättar en liten matta och hela tvättmaskinen pajar! Rena oturen.. hoppas min kära hyresvärd står för denna olycka. 

Tröttare än tröttast


Första kvällen och natten på jobbet, bland det värsta jag varit med om på länge. Kvällen fungera bra, vi ritade lite och fredagsmyste, hon härmade min häst, så söt! Men sen bröt helvetet lös. Var uppe hela natten och försökte hjälpa en person jag aldrig varit hos eller vet hur man hjälper. Kände mig så meningslös och ensam så det var inte sant. Inget stöd och inga hjälpmedel att ta till. Fy fan vad vilsen och ensam jag känner mig...

Söndag ~rain~

Idag blev det en liten olaglig ridtur med min galna sinnessjuka pålle lamborghini! Jag får egentligen inte rida när ingen är hemma men kunde inte motstå detta idag, trots spöregn? 
Min famij anser nog att det är större odds att jag dör under en ridtur än att hoppa handlöst ut för ett stup.. men idag överlevde jag! Läskigaste händelsen innebar galningar som kör förbi i ösregnet i 90km/h på en kurvig väg där det knappt går att hålla 60 utan att kissa på sig. Har dessutom vindrutetorkarna på högsta fart så de ser förmodligen knappt ut heller! Finns idioter till allt. Det märks på Lambi att han vet att något är fel angående sina kompisar.. han ser ängslig ut på ögonen... hästar är smartare än man tror! Igår tändes även ett ljus på eran grav älskade hästar <3


RSS 2.0