Torsdag ~happy girl~


Äntligen kom något positivt besked i mitt liv. Varit sjuk, pajjat ryggen och igår sträckte jag nacken och har fått allergiskreaktion mot en deodorant... känner att hälsan är som en 90 årig tant! Snälla låt mig bli frisk.

Lördag ~in the making~

 
Tänkte dela med mig av receptet på min hemmagjorda müsli! Super god nyttig och lätt

2 dl sötmandel
2 dl hasselnötter
3/4 liter havregryn
1/4 liter rågflingor
1/2 tsk kanel
2 dl solrosfrön
2 dl pumpafrön
1 1/2 dl vatten
1/2 tsk havssalt
3 msk rapsolja
1 msk honung

Sätt ugnen på 200 grader. Hacka mandel och nötter grovt och blanda med övriga torra ingredienser i en bunke. Värm vatten, salt, rapsolja och honung och droppa ner i müsliblandningen. Sprid ut muslin i en långpanna och rosta i mitten av ugnen i 30 - 40 min. Rör med jämna mellanrum så att alla ingredienser blir rostade och torra. Stäng sedan gärna av ugnen och låt den stå på eftervärme med en träslev eller liknande så att en liten öppning finns i ugnsluckan.

Efter rostning tillsätt:

2 dl russin
1 dl krossade linfrön
2 dl blåbär/gojibär
1 dl hackade torkade tranbär

Låt müslin svalna och lägg sedan över i en burk med lock och njut!

Fredag ~blonds have more fun~


När andra knäpper bärs så knäpper jag upp den här! Jävla skit att de ska va länehelg och dubbel 21 års fest och jag är sjuk, trött, jobbar och pank på samma gång. Bara gräv ner mig nånstans..

Torsdag ~mysmiddag~

 
väntar på svar från GMU, verkar som att jag aldrig får reda på om jag kommer in eller inte >< illa med tanke på att jag i så fall måste få en godkänd tjänstledighet! Hur ska detta gå? NU vill jag bara bli frisk så jag kan börja träna igen :O

måndag ~meningslösa måndag~Jag försöker bli frisk genom att pumpa i mig c-vitamin och nyttigheter och bara vila.. var tvungen att kila till jobbet trots feber imorse. Tuffa tider när man inte ens har råd att va sjuk, ipren och lite positivtsynsätt så klarade jag det tillslut! 
RSS 2.0