Sjuksköterskestudent

Nu börjar man känna att man är student, två veckor in på utbildningen nu och jag är lika lost som jag va första dagen jag började i princip!

Romantisk weekend deluxeFredag till måndag i Skövde! en galen bilfärd på tre timmar med missade avfarter och förvirrade spekuleringar tillslut mätta o belåtna på vandrarhem. Fredagsmys med popcorn och vin till transformers på varsin pinnstol. Anhörighetsdag på skjutfält med P4 med skjutning med ak5c, åka stridsvagn, klättra i fordon, prova utrustning, pilla på vapen och på min snygga soldat. Födelsedagsfika och tur på stan. Mys på rummet, middag och bio. Sovmorgon lunch på stan mys i parken, somna i varandras famnar i en gunga. Fika och njuta i solen, massa promenader och fin middag och massa bus. Helt underbart 💜 kärleken sprudlar

Överraskning!

Min underbara kille överraskande mig igår! Allt började med att jag på skämt frågat va han ville ha på Willys när jag handla och han valde en dricka till middag. Samtalet fortsatte med att han skulle köpa pizza till detta. Fick ett meddelande att han kommer med pizzan snart. Fem minuter senare plingar det på dörren och när jag kikar i titthålet så ser jag bara pizzakartonger. Jag tänker att aww va gulligt han har beställt onlinepizza!!? men nej... Där står min prins med pizzorna i famnen. Så jävla lycklig jag blev, han är det finaste som finns, aldrig varit med om nåt så gulligt! glädjetårar kom och tog ett tag innan jag fattade att det va sant. Gud va jag älskar dig ♥ min bara min!
RSS 2.0