Life just isn't fair ~R.I.P~

 
Just nu är det inga roliga tider för mig, har inte en lika deppig höst som förra året men absolut inte på topp just nu. I fredags for våra älskade hästar upp till himlen. Visste inte var jag skulle göra av mig själv och klarade inte av att ens vara i närheten av stallet sista dagarna innan. Med tårarna rullandes för kinderna sa jag hejdå till några av de finaste hästarna i världen. Cayenne uppfödd på gården efter Mirelle som visade sig ha en kissingspine. Finns ingen maffigare dressyrhäst men sånna potential som denna. Han är uppfödd på gården hos oss och har alltid varit där. Grace min alldeles första egna häst, mitt fina mitt allt! <3 Kommer sakna dig så oerhört mycket, du var den underbaraste vackraste hästen som någonsin funnits. Uppfödd på gården efter Ulla Georgia som min mamma fick där Ulla bara var fem år gammal och hade kvar till bara ett par år sedan. Grace hade en syster, Sätra bo bitch som tyvärr avlivades förra hösten pga en skada i benet.Nu går min älskade Grace samma öde på grund av en jävla senskada! ÄLskar dig så himla mycket min fins häst! 

Går inte en dag utan att jag tänker på er <3  Galoppera vidare i hästhimlen mina fina....
 
Sätra bo Grace fd,97
Cayenne fd. 00

Söndag ~partey~skönt att släppa loss och glömma alla bekymmer för en stund... letar efter svar i botten av vodkaflaskan 

Torsdag ~ this girl is on fire ~


Idag har jag varit på brandutbildning och HLR! En tröttsam regnig dag med huvudvärk.. men nu kan ni fritt ramla ihop i min närhet så är ni i goda händer!

tisdag


Kör 5:2 dieten like a boss!

Confused and upset


Just nu är mitt liv en enda stor röra! Jobbet, fritiden och kärleken är allt en enda soppa! Ska läsa en kurs i hälsopedagogik i höst är det tänkt annars vet jag inte vart jag ska ta vägen...
RSS 2.0